Henkilökunta

Hei!

Mats Matveinen,

Jalkaterapeutti
Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja

Olen ammatiltani koulutettu hieroja, jalkaterapeutti ja  fysioterapeutti. Hoitotyönkokemusta minulla on 9 vuotta. Aloitin hierojantyöt valmistuttuani koulutetuksi hierojaksi 2010. Halusin kuitenkin kouluttaa itseäni lisää, jolloin hakeuduin Jalkaterapian koulutusohjelmaan. Siitä lähtien olen halunnut erikoistua alaraajoissa esiintyviin vaivoihin.

Keho on kokonaisuus!

Nälkä kasvaa syödessä. Aloitin fysioterapian opinnot 2015. Opintojen ohessa tein jatkuvasti jalkaterapeutin ja hierojan työtä yrittäjänä. Näin ollen pääsin peilaamaan jatkuvasti opintoja omaan työhöni. Valmistuttuani fysioterapeutiksi minulla on nyt käsitys siitä mitä ylävartalon toiminta sekä toimintahäiriöt aiheuttavat alaraajoihin ja toisinpäin.

Tervetuloa Podopolille minkä tahansa kiputilan kanssa. Tai mielummin jo ennen kipujen alkamista. Teen parhaani hoitaakseni vaivat tai ehkäistäkseen suuremmat vaivat.

Kehosi ja erityisesti jalkasi ovat hyvissä käsissä.

Tervetuloa vastaanotolleni!

mats@podopoli.fi
+358 44 4000 400
Leankatu 4A1, 00240 Helsinki

Sara Uusimaa

Jalkaterapeutti AMK

Moi!
Olen Sara Uusimaa, Podopolin uusi työntekijä.
Tervetuloa vastaanotolleni!

Olen ammatiltani uunituore jalkaterapeutti.
Valmistuin viime vuoden joulukuussa, mutta olen jo päässyt hyvin työn makuun. Työskentelen Podopolilla sopimusyrittäjänä eli olen yksityinen ammatinharjoittaja.

Kiinnostus hyvinvointi- ja terveysalaan heräsi kuntosaliharrastuksen myötä lukioikäisenä. Jalkaterapia on tuntunut alusta asti helpolta, mielenkiintoiselta ja täysin omalta alaltani.
Jalkaterapian osa-alueet tuli hyvin tutuksi opiskelujen aikana, mutta odotan innolla, että pääsen kehittymään jalkaterapeuttina vielä työkokemuksen myötä!

Sara Uusimaa,

Tervetuloa Podopolille!

 

Varaa aika Saralle osoitteessa www.podopoli.fi