AJANKOHTAISTA

Podopolilla puhaltavat uudet tuulet!

Hei, minulla on sinulle itseni kannalta ikäviä uutisia mutta, sinun kannalta erinomaisia!

Jouduin äkillisesti lopettamaan työt Podopolilla allergiaoireiden puhjettua uudelleen ja nyt minut on sitten todettu ammattitautiin sairastuneeksi ja määrätty hoitotyökieltoon kokonaan sillä on todettu etteivät käteni kestä mm. hoitohansikkaiden käyttämistä.

Haikeudella ja hämmentyneenä luovun minulle rakkaasta työstäni. Kaikki on tapahtunut muutamassa viikossa.

Minut on nyt ohjattu uudelleen kouluttautumaan muulle kuin hoitoalalle. Hain geronomi-koulutukseen ammattikorkeakouluun, tähtäimenä valmistua alle kolmessa vuodessa. Pidä peukkuja, nyt jos koskaan sitä tarvitsen!

Iloiseksi uutiseksi voi todeta, että löysin työni jatkajaksi aivan loistavan Mats Matveisen. Olen tavannut Mats`n ensimmäisen kerran Metropoliassa, opiskelimme hetken samassa ryhmässä jalkaterapiaa. Mats on koulutettu hieroja, jalkaterapeutti ja jouluksi valmistuu vielä fysioterapeutiksi.

Hoitotyönkokemusta Mats`lla on 9 vuotta – hallussa niin kädentaidot, teoriatieto kuin asiakasasennekin – valinta oli helppo! Jalkasi ovat hyvissä käsissä!

Mats on symppis ja kun siihen yhdistetään vahva ammattitaito niin uskonpa, että ihastut häneen yhtä suuresti kuin minä.

Podopolin sähköinen ajanvarauskalenteri on ollut suljettuna siitä saakka kun sain tuon hoitotyön lopettamisohjeen. Kun se saadaan päivitettyä ja avattua niin näkyvissä on mm. Mats`n hinnasto ja palveluvalikoima.

Asiakaskorttisi ovat lukkojen takana, uudessa tilassa – siis säilytyksessä aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti. Mats tekee joka tapauksessa sinulle ehdotuksen uusista mittauksista jne., sillä ammattilaisena hän ei voi tehdä hoitoja toisten tekemien mittausten/arvioiden perusteella.

Podopolin sivut päivitetään 15.10.2018 mennessä. Eli älä hämmästy jos sieltä katsoo sinua joku muu kuin ennen – en siis ole käynyt Tallinnassa kauneusleikkauksessa vaan kuvissa näet jatkossa Mats`n.

Puhelinnumeroni 044 4000 400 jää Mats`n käyttöön – toistaiseksi tavoitat siitä edelleen minut, niin kauan kuin kaikille asiakkaille on mennyt tieto perille omistajan vaihdoksesta.

Mats antaa ihan uuden käyntikorttinsa tapaamisenne yhteydessä, jossa sitten muut yhteystiedot. Osoite säilyy samana. Sähköposti on: mats@podopoli.fi. Kotisivut ja ajanvarauskalenteri jäävät päivitettyinä voimaan.

Kerrothan minulle, mikäli haluat, että olen paikalla kun tulet ensimmäisen kerran Mats`n hoitoon – tähän minulla on lähes kaikkina aikoina joulukuun loppuun saakka mahdollisuus.

Mats on jo aloittanut työt! Hänet tavoitat: mats@podopoli.fi

Kysythän, jos jotain jää epäselväksi!

Kaikkea hyvää syksyysi! Olet minulle tärkeä! Nyt myös Mats`lle:)