Jalkaterveyttä tukevien jalkineiden kuvia 2017

Tässä on yhdet Suomen terveimmistä jaloista – mitä pidempää lapsi liikkuu erilaisilla alustoilla paljain jaloin, sitä terveemmät jalat. Kuvattava otti nokoset kuvauksen aikana:)
Pohjekorkeudella oleva säätövara varmistaa tilan riittävälle verenkierrolle ja korkea varsi suojaa hyvin vedolta  – jalat pysyvät näin lämpimämpinä.

KAUNIS

KIITOS

KAIKILLE

MALLINA

TOIMI-

NEILLE!

 

 

 

Tässä yksilöllisesti valmistetut jalkineet, joiden sisälle mahtuivat yksilöllisesti jalkoja tukevat pohjalliset.
Monella tapaa jalkaterveyttä tukevat jalkineet, joissa myös piristävä väristys. Huomioi pehmennetyt reunat kehräsluun kohdalla.
Jalkineiden etuosan riittävä tilavuus antaa varpaille tilaa liikkua luonnollisissa asennoissaan – ehkäisee mm. varpaiden nivelvaurioita.
Jalkojenhoitoja tekevän kollegani jalkineet. Nahka soveltuu erinomaisesti jalkaterveyttä tukevien jalkineiden materiaaliksi hengittävyytensä ansiosta.
Kärkitilavuudella on suuri merkitys varpaiden nivelten hyvinvoinnille ja nauhat lisäävät käyttömukavuutta. Extrana liukumaton pohja.

 

Kun nauhojen sitominen ei vielä onnistu ovat tarrat hyvä vaihtoehto. Huomaa ettei jalkineissa ole minkäänlaista korkoa – erittäin hyvin jalkaterveyttä tukevat jalkineet.

 

Kovaa kulutusta kestävät lasten jalkineet – jalkineissa keveys ja taipuisuus on valttia. Huomaa kantapään takana oleva vetonauha – helpottaa pukemista.

 

Mahdollisimman ohutpohjainen ja taipuisa jalkine tukee lapsen jalkaterän luonnollisia liikeratoja parhaiten. Villapohjallisella jalkineisiin saa tarvittaessa lisäeristystä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miesten jalkineissa korko on lähes poikkeuksetta kantapään levyinen ja kärkitilavuutta löytyy.
Saksalainen kouluikäisen lapsen jalkine – koroton, ohut ja taipuisa pohja, nauhat, tilava etuosa, pidempi varsi sadesäätä varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miehen nilkkapituiset syysjalkineet. Huomaa reilu jalkineen kärkikorkeus.
Korottomilla ja taipuisilla taaperoikäisen jalkineilla askellus sujuu mahdollisimman luonnollisena.

 

 

 

 

 

 

Leveälestinen ja kärkitilavuudeltaa reilukin jalkine voi olla siro. Varren alaosan vetoketju helpottaa pukemista.

 

 

 

 

 

 

Nauhojen sijaa jalkineita voi säätää tarroilla – soveltuvat hyvin esim. ikäihmiselle, jolla on sormien motoriikan vaikeutta tai lonkkakipuja.

 

Jopa business-pukeutumiseen soveltuvat jalkineet ns. kapeajalkaiselle; kantapään levyinen korko, nauhat, hyvä kärkitilavuus, iskuja vaimentava pohjamateriaali ja yksityiskohtana lakerin lisäksi koristeompeleet. Karismaattiset.
Omat jalkineeni: minulla on lähes lattajalka, josta syystä korkoni ovat aina alle 3cm, nauhojen lisäksi pukemista nopeuttava vetoketju sivulla, leveälestinen, kärkitilava – vastaavat jalkojeni yksilöllisiä tarpeita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuivan kelin jalkineeni. Näissä mukavinta on pehmeys, keveys ja jalkaterieni mahdollisimman hyvän toiminnan mahdollistava  kärkitilavuus.