Podopoli – Vain parasta jaloillesi!

Podopolilla kaikki on tehty sinulle helpoksi:   

varaat sinulle sopivimman ajan, täytät esitietolomakkeen, tulet paikalle varaamallasi ajalla, istut tuoliin, suoritat maksun ja noudatat  saamiasi jatkohoito-ohjeita – minä huolehdin vahvalla ammattitaidollani kaikesta  muusta.

Podopolilla Sinun vaivasi otetaan vakavasti!

Podopolilla asiat sujuvat vaivattomasti, vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti!

 

 

 

 

 

Podopolilla sinun ja rakkaimpasi  ovat hyvissä ja osaavissa käsissä.

 

Laajassa jalkaterveyden kartoittamisessa tarvittavaa välineistöä.  Alhaalla oikealla mm. valtimoveren virtausmittari. Jalkaterveyden kartoitus on täysin kivuton toimenpide.

Suoritan vaativatkin  jalkojenhoidot askelanalyyseineen kaikenikäisille turvallisesti.

Podopolin asiakkaana sinulla on turvanasi lisäksi voimassa oleva kattava otilasvakuutus.

Lue jalkojen ihon kovettumisesta.

 

 

 

 

Podopolilla jalkojen terveydenhoitoon käytettävä välineistö on kattava ja monipuolinen – tässä kynsileikkureita erilaisia haasteita vastaamaan.

Lue ihon sisään kasvavista kynsistä.

 

Oikaisen ihon sisään kasvaneita kynsiä,  ohennan paksuuntuneita kynsiä ja   hoidan epämuotoisia kynsiä eri  menetelmillä  yksilöllisesti kohdennetusti.  Erilaiset kynsi-      ja ihomuutosten hoidot ovat minulle tuttuja, joten hoitojen lopputuloksetkin ovat onnistuneita.

 

 

Syöpähoidon tai kynsisienen vaurioittamien kynnen osien tilalle valmistan kynsiproteesit, kuten kuvassa – huomioi, että kuvassa kynsiproteesit ovat viimeistelyä ja muotoilua vailla. 

Lue syöpähoitojen vaikutuksista jalkaterveyteen.

Valmistan yksilöllisten tarpeidesi mukaan kynsiproteesit, iskunvaimennus- ja kuormitusta tasaavat pohjalliset ja silikoniset varvasortoosit huomioiden jalkaterveytesi kokonaistilanteen. Minulle jalkaterveytesi on sydämeni asia. asia.  Kynsiproteeseja tarvitaan suojaamaan paljaaksi jäävää vaurioaltista kynsipatjan herkkää ihoa ja pitämään tilaa oman kyntesi terveelle kasvulle.

 

Jalkapohjiesi kuormitusmuutoksia tutkin mm. podoskoopilla ja pedogrammeilla (kuvissa alla). Pedogrammeja käytän myös yksilöllisten pohjallisten tukien tarkkaan kohdentamiseen. Alkuperäiset pedogrammit saat heti mukaasi.

Podopolin podoskoopissa on 2 cm:n turvapleksi, jonka turvallinen kantokyky on 150kg. Podoskoopilla tutkin sen hetkistä jalkapohjiesi kuormittumista.
Podopolilla voit otattaa myös pedogrammeja, jalkapohjien kuormituskuvia – kuormituskuvien perusteella pystyn mm. laskemaan jalkaterän nivelille kohdistuvan kuormituksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syylänhoitoaine on pakattu kerta-annos ampulleihin.

Lue aiheesta syylä.

Turvallisuutesi varmistamiseksi käytän vain tarkasti  tutkittuja ja Suomen terveydenhuollon laatuvaatimukset täyttäviä jalkojen hoitoaineita, -tuotteita ja -tarvikkeita.  Laadun varmistamiseksi suoritan hankinnat ainoastaan luotettavista, Suomessa kiinteällä paikalla toimivista tukuista tai suoraan valmistajilta.  Suorittamani toimen-piteet perustuvat tutkittuun tietoon ja Suomen terveydenhuollossa yleisesti hyväksyttyihin    käytäntöihin. Käytetyt työvälineet desinfioin ja steriloin aina heti  käytön jälkeen. Huolellinen aseptiikka on merkittävä osa myös sinun asiakasturvallisuuttasi.

 

 

Podopoli on varustautunut hoitamaan pieniä ja isoja jalkavaivoja – olet aina tervetullut varaamallasi ajalla.

Pidän jatkuvasti myynnissä laadukkaita jalkojen omahoitotuotteita, – tarvikkeita ja jalkaterveyteen liittyviä omahoidon apuvälineitä. Valikoima on monipuolinen ja hyvin kilpailukykyinen hinnoittelultaan.

Podopolilla on eri merkkisiä ja vahvuisia hopeakudossukkia. Hopeakudossukissa hikoilevat jalatkin pysyvät koko työpäivän kuivina ja tuoksuitta antibakteerisuutensa ansiosta. Erinomaiset diabeetikoille, reumaatikoille, psoriaatikoille, turvajalkineiden käyttäjille, seisomatyöntekijöille ja kumisaappaisiin.  Näitä polvipituisia sukkia käytän itsekin päivittäin.
Fleechweb`lla voi suojata hankautuvia jalkaterien osia esim. ns. vaivaisenluun kohouman ihoa tai kantapään ihoa. Podopolilla on myytävänä erilaisiin tarpeisiin laaja valikoima ihonsuojamateriaaleja. Podopolilla kaikissa liimattavissa ihonsuojissa on hypoallergeeninen liima mutta, en suosittele niiden jatkuvaa käyttöä – vaivan aiheuttaja  täytyy hoitaa pois.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podopoli on kuvan kaariaukon sisäpuolella oikealla. Kuvattu mäen päältä Leanportin suunnasta.
Podopolin sisäänkäynti Leankatu 4 A-rapun oven vasemmalla puolella. Sisälle on kolme askelmaa. Pyörätuolirampit käytettävissä.

 

 

 

 

 

 

Podopolilla on kattava valikoima erilaisiin hoitotyön tilanteisiin tarvittavaa tarvikkeistoa.

 

 

 

 

 

Kysy minulta jalkaterveydestä.

Tänään on paras päivä ottaa ensimmäinen askel kohti jalkaterveempää elämääsi!

Varaa aika tai tarkastele Podopolin vapaita aikoja.

 Podopoli – tukenasi kaikissa jalkojesi kehitysvaiheissa! 
Olet lämpimästi tervetullut!      tv. Podopolin Johanna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna